Sním

Sním

Anotace: Z lásky

Je tu děsně krásně
Šlo by tu skládat básně
Tvou ruku ve své mít
Nemuset jen planě snít
Mír toho lesa nechat znít
Do náruče Tě vzít
Pak do mechu se uložit
Dlaň na tvář Ti položit
Pod Tvým úsměvem tát
Už nikdy víc se nebát
Že všechno se mi bude jen zdát
Že budu si muset na něco hrát
Autor paradaj, 01.09.2017
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí