Most

Most

Anotace: .

Napínáš ruku, až je z ní most, mezi námi je propast hluboká,
po mostě si pošleš pro pomoc, když spadne Ti smítko do oka.

Tvá ruka je oblouk bělostný, pro který chci být druhý břeh,
až láska Tě svým tepem unaví, zpět do klína ji klesnout nech.

Vstupuji na Tvůj jemný most, bych nepropás ten strašný pád,
co bych dál hledal ve světě, když nesměl bych se dotýkat.
Autor callowsick, 02.09.2017
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: JSJ, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí