Mrtvé město

Mrtvé město

Anotace: ...

Chodí jako duch, nad zemí se vznáší
Nevadí, že jsme tu sami v mrtvém městě
Být jen spolu to nám stačí.
Spolu neztratíme se na zlé cestě.

Lidé tady dívají se dopředu,
skelný pohled, mrtvé duše.
Snad ani já nikdy nezabřednu,
mezi ně.

Nechci žít v mrtvém městě - zemi,
bez nadějí a zmařených snů.
Mráz po zádech jde mi,
když vidím úkol jejich prázdných dnů.

Řekni mi, co cítíš?
Lásku, strach, nenávist?
Rozhlédni se, tak co vidíš?
Mrtvý lidi, kteří chtějí pouze být...

Vznáší se jako duch.
Světlo mi do života přináší.
Očima hladit tělo,
už mi nestačí.
Autor AngelLia31, 02.09.2017
Přečteno 412x
Tipy 4
Poslední tipující: Richard Grey, Akwakwak, kdotoví
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké. Dnes jsem potkal sraženou srnu. Jak já jí závidím!

29.09.2017 19:01:26 | Akwakwak

Děkuji. Chudák srna...

29.09.2017 20:54:36 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí