TA/JEMNÁ ZÁKOUTÍ DUŚE

TA/JEMNÁ ZÁKOUTÍ DUŚE

Anotace: Tajné pohledy do našeho nitra...

TA/JEMNÁ ZÁKOUTÍ DUŚE

Tajemná zákoutí duše
tam kam nikdo nesmí
Tajemná zákoutí duše
něha spadaného listí

Tajemná zákoutí duše
kolik světů je za zdí?
Tajemná zákoutí duše
dlaně, které vše smí...

Tajemná zákoutí duše
staré otevřené rány
Tajemná zákoutí duše
navždy uzamčené brány

Tajemná zákoutí duše
úkryt pro všechny dávné lásky
Tajemná zákoutí duše
bezcitně nasazené masky

Tajemná zákoutí duše
zbytky hradů z písku
Tajemná zákoutí duše
stopy bez otisku

Tajemná zákoutí duše
všechna nesplněná přání
Tajemná zákoutí duše
tiché lovy beze zbraní

Tajmená zákoutí duše
všech nepoznaných radostí
Tajemná zákoutí duše
noblesa obnažených cudností

Tajemná zákoutí duše
sněhem zaváté cesty
Tajemná zákoutí duše
svatby bez nevěsty

Autor Richard Grey, 04.09.2017
Přečteno 448x
Tipy 7
Poslední tipující: Lioness, Iva Husárková, Kapka, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zákoutí duší čtu znova,
výstižná, ladí.
Opakující se slova
mně trochu vadí...

05.09.2017 05:42:09 | nepřihlášený komentátor

Už přihlášena

05.09.2017 05:43:32 | Kapka

Vítej ...:)ST

04.09.2017 23:32:26 | Malá mořská víla

Hezké ráno, děkuji za přivítání :-)

R

05.09.2017 06:37:41 | Richard Grey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí