Môj milý denníček

Môj milý denníček

Anotace: ...



        Môj milý denníček 


 
píšem do teba zas


pod dekou


schúlená


zvýšila som hlas!


pery sú na sladko


v pohári je topím


milujem kakao (no a čo)


ja chcem


len jeho


love story


z ruky mi čítali


že budem tá


o ktoré sníva


i


pre ktorů hrá

 

 

 

 



š
  š
    š

Autor Kett, 07.09.2017
Přečteno 384x
Tipy 12
Poslední tipující: Joe Vai, Iva Husárková, Amonasr, Ruda Štola, bogen, Slow Little Boy, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí