Zlo v lidech

Zlo v lidech

Anotace: Slepá láska je nebezpečná

V těžkých krocích
-na ulici.
Potácející se
krásná holka
v roztrhaných botách
zimou se chvějící.

Tak ovlivněná vším,
co jí kdo koupil
a nastřelil do žil,
aby zneužil…ženské tělo.

Vnitřní pláč a bezmocnost
- bolestného života
na dojezdu kráčela
za svitu měsíce.

O svém bytí přemýšlela
- o tom, jak vše je pomíjivé…

i láska a radost,
kterou vždy měla
se najednou vytratila
a zůstala sama.

V nicotě a bolesti
stála tu v pohledu
na měsíc
s vědomím, že o vše přišla.

Litovala, že ho kdy potkala
a že tu drogu zkusila.
Autor Krahujec, 09.09.2017
Přečteno 468x
Tipy 6
Poslední tipující: Pétík, Ruda Štola, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebezpečná je. Páč se těžko léčí a prevence je snad nemožná.

07.12.2018 20:33:14 | Pétík

Super verše...ST

09.09.2017 22:00:55 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí