Bylo...

Bylo...

Anotace: .. asi to není báseň, ale chtělo to ven :o) ..

Poslal jsi ke mně první úsměv
a já netušila,
že se mi časem stane magnetem.
Řekl jsi mi první milé slůvko
a já netušila,
že si ho budu pamatovat navždy.
Poprvé jsi mě obejmul
a já netušila,
že jednou budu toužit v tom objetí zemřít.
Ochutnali jsme poprvé svá těla
a já netušila,
že ta chvíle zůstane mým nejsilnějším zážitkem.
Poprvé pak rozum zvítězil nad city
a já netušila,
že takhle vypadá začátek konce.
Probděla jsem v slzách první noc
a netušila,
že zdaleka nebude tou poslední.
Poprvé jsem prosíc klečela na kolenou
a netušila,
že hlavou zeď neprorazím.
Snažila jsem se na nás poprvé zapomenout
a netušila,
že minulost se vymazat nedá.
Poprvé jsem pocítila,
že život nebývá fér
a právě v tu chvíli jsem pochopila,
že proti osudu jsme oba naprosto bezmocní..
Autor glifada, 14.03.2005
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí