Buď ňou

Buď ňou

Anotace: .......................

Vieš že
si ako ona?
bledé členky
kostnaté kolená

Vždy keď
si prehrabneš vlasy.

Bola to náhoda
stretnúť ťa
o druhej ráno.

Obe sme utekali
pred nimi.
Pred sebou.

Nekonečné rozhovory
noci, dni.

Prečo cítim tvoj nezáujem.
Viem, že
ma nemiluješ
ako ona.

Ale mohla by si.
Môžeš všetko.

Nie je v tebe toľko zla
nechutnosti
mohlo by

Keď chodíš
smeješ sa
fajčíš

Vidím ju.
Autor vraciambasnenadlazku, 12.09.2017
Přečteno 379x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Kapka, Jin&Jang, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí