Ne znamená Ne

Ne znamená Ne

Anotace: Komu není radno, tomu není pomoci....

Ne znemená zápor! Nechuť, nezájem!
Řekl, že tě nemiluje! Né miluje,
ale nemiluje. Dvě malý písmenka. En a e.

Nejde s tím už nic dělat.
Nemůže si pomoci.
Nechce tě zpátky.
(A ty se mu divíš? Nedivím...)

Nezavola!
Nepolíbí!
Nevyzná ti lásku...
Nemiluje tě! Proč pořád děláš, že to
Neslyšíš?

Zase další sobotní večer trávíš sama.
Zaslouženě!
Nemělas mu pořád říkat "ne"

(Patří ti to-hahaha....)
Autor Marylin, 18.02.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

NE, tomu bych se NEsmála... Hezky vyjádřené ale...

05.07.2007 15:50:00 | Rybí_kost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí