Zloděj lásky

Zloděj lásky

Anotace: Miluju tě

Právě si mi ukradl veškerou naději
si horší než z celého světa zloději.
Odsoudit tě by nemělo žádný smysl
trest nejlepší je přepsat ti mysl.
Vzal si mi pocit který ničím nejde nahradit
jediné co teď můžu je na lásku marodit.
Zlomil´s mi srdce a zničil mi stěstí
přišel bys na to když dostal bys pěstí?
Autor cestovatelka, 18.02.2007
Přečteno 692x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to víš že by si to zasloužil;-)

08.05.2007 18:57:00 | airelle

Nemá to chybu.. je to hodně hezky napsáno

21.02.2007 10:10:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí