Tam v hlubinách

Tam v hlubinách

Anotace: O síle lásky i patalogie

 

V hlubinách

Napůl utopený

Klesá níž

Přímo do srdce

 

Ve vzpomínkách

Dere se ven

Pokaždé

Při úplňku měsíce

 

To nebyl jen

Z milování sten

Co pod kůži

  Se vryl

 

To nebyl jen

Tvé sukně lem

Co představy

Žárem upálil

 

Osamělá

Není tu

V hlubinách noci

V zajetí dramatu

 

 S ní zřídlo krásna

 Tryská o překot

Je mrazivá i krásná

Je to pramen

Horských vod

 

To nebyl jen

Z milování sten

Co pod kůži

 Se vryl

 

To nebyl jen

Tvé sukně lem

Co představy

Žárem upálil

 

(Hanuš Šparlinek, 12.9.2017)

 

Autor Hanuš, 14.09.2017
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzpomínky, ty nejde spálit ...

14.09.2017 09:00:50 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí