Září

Září

Anotace: Už bude brzy podzim a s ním možná nové lásky a inspirace :)

Sbírka: Šepoty, polosny a tóny

Procházím se ulicí
a s tichým nábřežím
pískám si starou písničku
o podzimu a láskách.

Chodí tudy dívka
s lehce snědou pletí
a tak smekám klobouk
a nesměle ji zdravím.

Listí začíná červenat
stejně tak jako já
a s dívkou zachumlám se
pod kouzelný pel.

Procházím se ulicí
a s dívčinýma očima
pískám si starou písničku
o podzimu a lásce.
Autor Zasněný básník, 14.09.2017
Přečteno 480x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Ruda Štola, AngelLia31, Kapka, Petr27
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí