Budem žít na počátku světa

Budem žít na počátku světa

Anotace: Psáno jako hudební text.

Je černá noc
a v ní mi chlad
zas přines chuť
se milovat
ne usínat
a tvrdě spát
hlavně nechtít
usínat

Tak ani muk
jen mír a klid
co naučí
mě pochopit
proč mezi námi
je ten chlad
Co tvoří ze dvou
protiklad

...Že já jsem tu
a ty někde na počátku světa...

dlouho beru
na milost
jak máš naší
přítomnost
co občas takhle
zavítá
a pak si zmizíš
bůhví kam

tak ani muk
a mír a klid
a čelem v před
vždyť ranní svit
zná cesty přesně
daných vět
co budem umět
nazpaměť

"a chce se žít
snad někde na počátku světa"
Autor Vašek Špongr, 18.09.2017
Přečteno 347x
Tipy 10
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková, ZILA78
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přenádherné..

19.09.2017 10:42:44 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Děkuji.

19.09.2017 11:07:44 | Vašek Špongr

:-)

19.09.2017 11:39:15 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí