Chmurný stín

Chmurný stín

Anotace: ...

Chmurný stín padá na okno - znovu.
Já přemýšlím jaké by to bylo asi,
být zas jen sami, pouze spolu.
Řekni smím prohrábnout ti rukou vlasy?

Nevím kolikrát jsem se probudila
a ze spaní křičela tvé jméno.
S tebou jsem se nikdy nenudila.
Odpust mi, ale nejde zapomenout.

Chtěla bych, byť jen na posled,
vidět tvé oči temně hnědé.
Bylo to jasné na pohled,
že tvůj zrak mě znovu svede.
Autor AngelLia31, 18.09.2017
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: Anděl, Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Si depresivní :-D

24.09.2017 14:53:38 | BůhVerše

Jsem a dost často :D ;)) kdybych nebyla nepsala bych

24.09.2017 15:50:47 | AngelLia31

Moc krásné a dojemné....určítě budu číst často.

24.09.2017 14:49:48 | Anděl

Děkuji :))

24.09.2017 15:50:21 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí