Těžký případ

Těžký případ

Anotace: O lásce a patologii, o tenké hranici k utrpení a duševní bolesti, ztrátě smyslu pro realiu, rozpadu osobnosti

 

Napojen

Na tvé city

Dáváš mu Restart

Vůli žít

 

Fixován

Na tvoji krásu

Na každém kroku

 Nesmíš odejít

 

Dokola hnán

Ve zvláštním transu

Ve středním věku

 Marně ho zkouším

Pochopit

 

 Do nevědomí

Hlasy táhnou

 Anima volá

   Je tu blízko

Najednou

 

Bezmocný

Ve jménu lásky

 Překračuje

 Bludné světy

K zásvětí

 

Hypnotizován

Bloudí světem

Duší Tristan

 Marně hledá

Věčně ztrácí

 Přijetí

 

Bezmocný

Ve jménu lásky

Překračuje

Bludné světy

Je to těžký případ

Na scestí

 

Je to slaboch?

Je to hrdina?

Když zvláštní síla

V srdci se zrodila

Je to slaboch?

Je to hrdina?

Když zvláštní síla

 Rozum napadrť

 Mu rozbila

 

Pořád, pořád

S námi tu je

Můj kámoš

Tristan z psychoterapie

 

Pořád, pořád

S námi tu je

V bludném kruhu

Srdce i tvář

Před vámi neskryje

 

(Hanuš Šparlinek, 18.8.2017)

 

Autor Hanuš, 20.09.2017
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí