Klec

Klec

Anotace: Manželství.....

Klec

Manželství, to je konec světa!
Manželství to je zlatá klec!
Jak střídají se dny a ubíhají léta,
myslíme na rodinu a upíráme si sex!

Přijdou děti a s nimi spousta strastí,
nezbývá než makat a odvádět daně milované vlasti!
Když se z dětského pokoje ozve křik,
tak má žena hned je ve dveřích!

Když však žalem zakřičím já,
tak se jen otráveně podívá
a pošle mě do práce!
To přece není žádná legrace!

Když v noci zatoužím po ženě,
zůstane mi jen přirození vzpřímené.
Musí stačit pravá ruka
a nesmím ztrácet zdravého ducha!

Vím, nabízí se jiné možnosti,
ale každodenní starosti,
tyto možnosti předem vyloučí.
Tohle mě od rodiny brzy odloučí.

Dnes je svět plný rozvodů a rozchodů,
je plný různě promarněných životů
a já nechci svůj život promarnit,
chci jen s rodinou šťastný být.
Autor Desktop_men, 18.02.2007
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak, teď jsi to rozsek. Takhle manželství zdecimovat.
A co ty? Není chyba třeba v tobě???

18.02.2007 20:16:00 | Verule

příleš málo si vážíme toho, co máme.

18.02.2007 17:17:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí