Zakázaná

Zakázaná

Anotace: * * *

Vymieňaš mi pivo za vodku.
Znovu
ma chceš opiť.

Alkoholom, rečami
tvojim vychudnutím telom.

Zakazujem si ťa,
vždy nás pozorujú.
Kontrolujú
očný kontak
ruky
úsmevy
dotyky

Si zakázaná.

Cigaretu ti aj tak ubalím.
Plnú slín.

To nevidia.
Autor vraciambasnenadlazku, 21.09.2017
Přečteno 435x
Tipy 6
Poslední tipující: bogen, Jin&Jang, Iva Husárková, Frr, Kapka, Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí