(vlož si vlastní název)

(vlož si vlastní název)

Anotace: (vlož si vlastní anotaci)

tak ti nevim
sedíš si tu s roztaženejma rukama
kouříš si ty svoje cíga
máš na mikině popel můžu ti ho oklepat
jo ,-)
jasně že můžeš
když dáš pozor ))
no dobře tak já rači pudu
skončim někde v hospodě
s roztaženou rukou
deštníkem
cirkulárkou
a betonovou hlavou

až vyjdeš nezapomeň na
sedíš si tu s rukama
abych tu jen tak nestál
a ty si tu sedíš s roztaženejma rtama
a já nejsem ani schopnej ti tam strčit jazyk
nebo barovou stoličku.
čau
čau
Autor f393n6, 18.02.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak nějak se potácíme životem .... a narážíme na své břehy
jako kus dřeva uvězněného v slepé zátoce mezi černými skalami na ...
.... ostrově Tenerife ..

13.07.2007 15:25:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí