Srdce vzduchem letí

Srdce vzduchem letí

Anotace: Láská a náklonnost je vždy nevyzpytatelná.

Srdce vzduchem letí jak měsíc nad hlavou.
Ty si ještě zpíváš, co by?
Víš, že večer nic nenajdou.

Za ruku se spolu vodíme,
sem tam na kafé zajdeme. ¨
Chceme zpívat nedbale,
že naše láska je na sto let.

Jdeme cestou dlouhou a vážně neznáme směr.
Hvězdy se nám ukážou,
když bude malér.

Spát by chtěl každý,
jehož srdce létá.
A když zpíváš vesele,
nenacházíš a nenalézáš.

Srdce i hvězdy ukážou nám směr,
za ruku se opět povedem a při tom zavřu oči.
Tvé rty budou jasně rudé a naše duše spokojené.
Autor Hantec, 26.09.2017
Přečteno 384x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí