PODZIM NENÍ

PODZIM NENÍ

Anotace: zhudebněno skupinou NEBEZPEČNÉ ZNÁMOSTI

Je podzim
do rukou chytáš listy stromů
Je podzim
namrzlé vzkazy ze střech domů
Je podzim
a Ty hledáš, co už tu není
Je podzim
láska je dvacet stop pod zemí
najednou...


Je to jen klam
pouhý mámení

Probdělá noc
bez cíle bloudění

Je to jen klam
nic se nemění

Ve spánku den
věčný míjení

A ty to víš...



Podzim ví, podzim zná, co dál…
Co se v mlhách skrývá
Podzim ví, podzim zná, co dál…
Co se v tobě skrývá

Je podzim
barvy se ztrácí v kapkách deště
Je podzim
ospalá rána v cizím městě
Je podzim
a Ty hledáš, co už tu není
Je podzim
láska je dvacet stop pod zemí
Najednou
Autor Richard Grey, 26.09.2017
Přečteno 482x
Tipy 9
Poslední tipující: knihomolka, Iva Husárková, margaretm, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

však zas na jaře vyklíčí.

26.09.2017 19:55:25 | Slav Milo

Nádherná náladovka Richarde :)
Je podzim
někdo tu pořád chybí
Je podzim
snad splní to co slíbí
;)

26.09.2017 19:01:02 | Malá mořská víla

Ahoj Gabrielo,
děkuji :-)

https://www.youtube.com/watch?v=RmMq4AhyBI0

posílám hudební verzi

R

26.09.2017 21:15:41 | Richard Grey

Díky :)

27.09.2017 18:52:19 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí