Svítím dál

Svítím dál

Anotace: melancholický písňový text inspirovaný moji nekonečnou modlou.

 

To všechno zdá se mi

Nenechám to být

Mezi námi věci zastřený

Zkouším pochopit

 

Už si pro mě jdou

Cítím ten proud

 

Zde, v žilách mých

Koluje zvláštní pocit

Že život svůj

Jsem  promarnil 

Ve víru se točím

Dál

 

Teď, v dlaních mých

Prázdno tvé hladím dál

A v ulicích

Svit lamp připomínám

 

Svlékni šaty své

Tu vůni mi dej

Líbej tělo mé

A v bouři klid si přej

 

Už si pro mě jdou

Cítím ten proud

 

Teď, v dlaních mých

Prázdno tvé hladím dál

A v ulicích

Svit lamp připomínám

Přesto svítím dál

 

Tak přijď mě už utěšit

Vláhu dešťů mi dej

Jen slabost našich těl

Mě může uklidnit

 

Zde, v žilách mých

Koluje zvláštní pocit

Že život svůj

Jsem  promarnil

Ve víru se točím

Sám

 

Teď, v dlaních mých

Prázdno tvé hladím dál

A v ulicích

Svit lamp připomínám

 

A trpký svět za okny se rozpadá

Když sténáš, že jsi má

Barvy, tóny, rozpoznám

Když šeptáš

Ať tu zářím dál

 

(Hanuš Šparlinek, in tribute to Dave Gahan, Down)

Autor Hanuš, 27.09.2017
Přečteno 378x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Pétík, Kett, Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí