TAJNÉ ÚKRYTY

TAJNÉ ÚKRYTY

Anotace: Utíkám pryč, abych ti byl blíž…

Ukrývám se do ticha lastur 
kde tě nepotkám
Utikám na okraje měst
do vůně starých sálů a sedadel z plyše

Ukrývám se do černé a bílé starých fotek
z těch dnů co byly cítit vůní deště
Unikám do pevného objetí tmy
všech nepromilovaných nocí


Utíkám pryč, abych ti byl blíž…
Autor Richard Grey, 27.09.2017
Přečteno 455x
Tipy 11
Poslední tipující: mouseova, Iva Husárková, knihomolka, Kapka, Dreamy, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí