30.9.2017 mi po tebe zostalo

30.9.2017 mi po tebe zostalo

Anotace: slnko v korune stromu červený list vo vlasoch krásnej ženy úsmev hanblivé chlapca keď spoznal lás...

slnko v korune stromu
červený list vo vlasoch krásnej ženy
úsmev hanblivého chlapca
keď spoznal lásku

horúci čaj v premrznutých dlaniach
vrásky okolo tvojich očí
obľúbená pesnička v rádiu
na ceste za tebou

povedomá vôňa v náhodný okamih
príchod domov
spomienka v slovách
a vo vnútri pocit prázdnoty
Autor Agate, 30.09.2017
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Morgenstern II.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí