ODCHOD ZA ÚSVITU

ODCHOD ZA ÚSVITU

Anotace: Schováváš se ve svém krytu cizího domova

Jsi mé světlo za šera, kdy se cítím necelá
kdy stojím za tmy ze soucitu
rozžhavená do běla
neodcházej za úsvitu
bez dotyku mého těla
neodcházej dřív než já
než já bych chtěla

Kdy noc pálí v očích svítá
vím, že - to se nedělá
s chutí jahod na jazyku
umřít si tu docela
ne dnes - až zítra
dnes mám kliku…

Obleč si naději
rozpusť si vlasy
já bych tu raději ten drobíček krásy
pozdržela
abych ještě chvíli byla celá
Tvoje

Od zimy dlaně mne zebou
kdy svádím bitvu sama se sebou
se stínem od pera jež hlásá do šera
že svírá se mi srdce víc
než mohu sevřít rty
v mlčení
než stihnu ti vše říct
chci neříct nic o tom
jak nekonečné je těšení se
na Tebe

3.2.2017
Autor mouseova, 02.10.2017
Přečteno 420x
Tipy 8
Poslední tipující: Joe Vai, ZILA78, KeepTheFlameBurning, piťura, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí