Za dva týdny

Za dva týdny

Anotace: upocené tělo, mé i tvé

Zvednuté koutky
Upocené tělo
Mé i tvé
Zaklenuté do sebe

Já, minulost v zapadlé místnosti
Cihlové zdi - Samota, tma a splín.


V každém loku vína
Tónu bas
V každém zákoutí 
Vytesals zvláštní znak

Vzpomínky schované ve sklepení.
Příjezd na vlastní nebezpečí.


Zahřáls každý kousek mého těla
Ach, jak moc se mi chce řvát
Tvůj obraz vidím všude
V něm, v ní, v sobě.

Jak to bude dál?

Autor Suzanne, 02.10.2017
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí