Pocity

Pocity

Anotace: ...

Žízeň zažehla mou touhu milovat
Pocity mi daly moc ti srdce darovat
Si jako západ slunce,které odchází s lehkostí
Si jako ranní káva co mi dává sílu
Si jako prášek, co mě od problému odprostí
Si jako bůh, který mi dává víru
Si mé všechno co víc bych si přál
Si má muza ztratit tě to abych se bál
Autor Rybář99, 02.10.2017
Přečteno 495x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí