Přeji si peklo i ráj

Přeji si peklo i ráj

Anotace: ...

---Přeji si peklo i ráj ---

 

Kouzelné komety klesajíc na nebi,
v trajektorii ztrácí hvězdný prach.
V zlatavém nádechu přeji si,
snad magii co nezná strach.



Inkoust z modrých růží,
tetování co šaman neskryje.
Slova srdce ryté v kůži,
přátelství již nesmyje.

 



Měl bych jít ale přeji si,
v lesních ozvěnách hlas tvůj slyšet.
Neodcházej a zůstaň mi,
buď motýl co létá v břiše.

 



Jsi rusalka oděná v zelený šat,
přeji si líbat tvé tělo,
nesčetněkrát,
až by se chvělo,
peklo i ráj.

 

 

Autor Adminak, 02.10.2017
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí