SVĚTLO ZA ŠERA

SVĚTLO ZA ŠERA

Anotace: Jsi mé světlo za šera, kdy se cítím necelá kdy stojím za tmy ze soucitu rozžhavená do běla neod...

 

Jsi mé světlo za šera,
kdy se cítím necelá
kdy stojím za tmy ze soucitu
rozžhavená do běla
neodcházej za úsvitu bez dotyku mého těla
neodcházej dřív než já
než já bych chtěla

Kdy noc pálí v očích svítá
vím, že to se nedělá
s chutí jahod na jazyku
umřít si tu docela
ne dnes - až zítra
dnes mám zase kliku…

Obleč si naději
rozpusť si vlasy
já bych tu raději ten drobíček krásy pozdržela
abych ještě chvíli byla celá
Tvoje

Od zimy dlaně mne zebou
svádím bitvu sama se sebou
se stínem od pera jež hlásá do šera
že svírá se mi srdce víc
než mohu sevřít rty
v mlčení
než stihnu ti vše říct
chci neříct nic o tom
jak nekonečné je těšení se

na Tebe, můj drahý...

3.2. 2017

Autor mouseova, 03.10.2017
Přečteno 515x
Tipy 7
Poslední tipující: Joe Vai, piťura, Šípková Růženka, bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těším se stále...na mlčení v tvé náruči teplé...
Těším se na tvé ruce...
Těším se na tvé rty....
... je to mé těšení na vánoce.

03.10.2017 17:39:44 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí