Pohřešovaná dívka

Pohřešovaná dívka

Anotace: Je to celkem dlouhá básnička,ale přečtěte si ji až do konce,abyste měli všechny informace a když tak mi pak dali vědět

Jedna dívka se pohřešuje,
moje sny v noci narušuje.
Pomozte mi najít tu krásku,
která by byla ochotna dát mi svou lásku.
Tady je její stručný popis,
kdybych znal adresu poslal bych ji dopis.
Je jako slunce co rozpustí všechen sních,
na světě nemá nikdo tak krásný smích.
Její rty sladké jako med,
potřebuju ji a to hned.
Oči krásnější než oceán,
já už dlouho byl jsem sám.
Chci od ní jen trošku lásky,
sednout si k ní a hladit její vlásky.
Možná nejsem romantik,
ale kvůli ní přeplaval bych Atlantik.
Možná se zdá,že bez své lásky můžu být,
to je však omyl,já chci tu pravou konečně mít.
Možná je blíž než se zdá,
možná mě víc než dobře zná.
Možná je o něco dál,
možná jsem ji ještě nepotkal.
Není to jen naděje,
já vím že taková dívka tu někde je!
Někde je a bude má...
...svoje srdce pak mi dá...
Autor Hejňa, 18.02.2007
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: mw--martina
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Překrásná básnička, kdyby ji tak někdo psal mně :))

05.05.2007 12:55:00 | Tereén

Opravdu roztomilá..Pěkný obsah, snad ti jen vytknu, že sníh se píše s H a ne CH. :-D

21.04.2007 21:51:00 | Taya

teda.. moc krásný:)

19.02.2007 17:20:00 | Terry

body za nápad:o)

18.02.2007 21:57:00 | S&made

nechápu jak dokáže někdo napsat takovou nádheru. Úžasný. jen tak dál

18.02.2007 19:27:00 | Luelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí