Lásce...

Lásce...

Anotace: ..

Jsi tak krásná
A zvláštně štědrá,
Kdo tě pozná,
Pryč nikdy tě nedá.


Neodstraní tě z hlavy, srdce, žaludku,
Proč někdy začínáš zvolna a jindy tak po prudku?


Mnoho otázek na tak křehký cit,
Měla bych se na to vykašlat a nechat to být.


Jsi prchavá slečna,
Zrádná, opojná i věčná.
Nevěřím, že jsi slepá,
Nemůže to přec být jen chemickou reakcí, když srdce tepá.


Když pouhá vzpomínka nám rozzáří obličej,
K hledání tě dobrá každá záminka – děj se co děj.

Miluj, opatruj tento dar,
Nejkrásnější z pocitů, co kdy člověk poznal.
Autor NikB, 04.10.2017
Přečteno 500x
Tipy 3
Poslední tipující: Scia, Janna, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je štědrá...umí dát dary zdarma, které jinde nejsou na prodej...

04.10.2017 11:34:25 | Šípková Růženka

Krásně napsané, souhlasím :)

05.10.2017 08:32:31 | NikB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí