Na prázdné židli sedí Mráz

Na prázdné židli sedí Mráz

Anotace: Písňový text, o lásce, synchronicitě, síle nevědomí i neúspěšné terapii..

 

Zvláštní motiv

V básních se objevil

Stejný i ve snech

Tvoji tvář odhalil

 

Byla známá

Byla neznámá

Do mé kůže jemně vetkaná

 

Děj a spád

V sobě mám

 Kde terapeut rezignoval

Zůstávám

Abych lásku, bolest definoval

 

Tam ve snech voda stéká dál

Až do puklin holých skal

Kde já s tebou stál

 Vůni listi miloval

 

Teď podzim dávno šel spát

Teď na na prázdné židli mluví Mráz

Mráz a samota v puklinách

Explozi způsobí ve vteřinách

 

Ten motiv sílu má

Točí se mnou dál a dál

 

Byla známá

Byla neznámá

Je tu se mnou

Do mé duše vetkaná

 

Je tu se mnou

Silná i bezbranná

 

(Hanuš Šparlinek, 4.10.2017, inspirace v Presence of God)

Autor Hanuš, 04.10.2017
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí