Rozchod

Rozchod

Anotace: dnes už tolik nebolí....

Co zažil jsi,
člověče nešťastný.
Kdo uvěří a pochopí?

Do slabin Tvých
osud ostruhy zatíná.
Rány bez krve pálí.

Smysl a života směr
někdo jiný určil.
Tebe nezeptal se.

Bolest Ti přidělil,
smutek na Tebe zbyl.
K trápení odsouzen.

Vysvětlení přidal,
že někdo to vzít musí.
Ten v řadě poslední.

Směnárnu hledej,
kde za lepší vymění.
V kurzu výhodném.

Při pouti sem a tam,
jednou určitě potkáš.
Kdo cestu Ti ukáže.

Kudy z bludiště ven
duše dobrá poradí.
Srdce na dlani bude mít...
Autor Modrý Adept, 15.03.2005
Přečteno 524x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí