Vidím touhu zapomnění

Vidím touhu zapomnění

Anotace: ...

--- Vidím touhu zapomnění ---

 



Vidím

Jak z plamene sálá zimní chlad,
jak sálá ze zdí co chrání hrad.
Jak v stínech krouží andělé,
v stínech perutí tmou oděné.

proud slzí deštěm zmáčené,
v polštáři slzy ukryté.
Vidím stát tě nehnutě,
z emoce lásky co bolí tě.

Vidím

zdi co stávíš proti mně,
nejsi duše co patří tmě.
Vidím polibek když ztrácím dech,
v posteli - když slyším vzdech.


pokračuj... Jen miluj mě...


v téhle noci,
v téhle tmě...


Jedenkrát a naposled

Autor Adminak, 12.10.2017
Přečteno 391x
Tipy 6
Poslední tipující: Ruda Štola, Šípková Růženka, KeepTheFlameBurning, Kubíno
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké:-)

13.10.2017 14:36:20 | Ruda Štola

Super, povedla se :-).

12.10.2017 22:22:08 | Kubíno

Děkuji mnohokrát :) snad oslovila :)

12.10.2017 22:45:35 | Adminak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí