Noční vlak

Noční vlak

Anotace: pomalý písňový text s existenciální tématikou lásky

 

Skřípot kol na kolejích

Za okny mráz kreslí do závějí

Krajina rychle ubíhá

Chvíle dávný doléhají

 

Letím dopředu

Padám zpátky

Všechno víří

Na plný obrátky

 

Kvílení kol na kolejích

Na dohled nic tu není

Nejasný čmouhy na okenním rámu

Pořád, pořád to nechápu

 

 Proč na mě zírá

Moje tvář

Proč nesmazaná ve mě

  Zůstáváš

 

Vnímám bolest

Vnímám radost

V tom přítmí zpátky jsou

Vzpomínky co nevyblednou

Hoří víc

Hoří víc

 

Jako vojáci v pevném šiku

Se derou blíž

Ještě o kousek blíž

 

Letím dopředu

Padám zpátky

V plný rychlosti

Tenhle vlak sviští do zatáčky

 

A nebrzdí

A nebrzdí

 

Co mohlo být a není

Co mohlo být a nic to nezmění

Co zůstane nepřiznané

Co cítím pokaždé když

 Prázdnota nočním vlakem vane

 

Mě mrzí dál

Mě mrzí dál

Mě mrzí dál

 

(Hanuš Šparlinek, 13.10.2017…. I want it all)

Autor Hanuš, 13.10.2017
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí