Jablko

Jablko

Anotace: Jablka a podzimní čas :)

Sbírka: Šepoty, polosny a tóny

Dnes večer
spadlo jablko ze stromu
a tak jej utrhni
a zachumlej se tiše
do podzimních šatů.

Tvé vlasy
mi připomněly skořici
to když jsi v noci u mě
a intimně mi voníš
do klidných vod spánku.

Projdi se mnou
zahradu našich vzpomínek
kde jsem tě líbal a přál si
snad trochu troufale
ať mi nikdy neskončíš.

Dnes večer
spadlo jablko ze stromu
a tak jej utrhni
a dopřej podzimní noci
ať si do něj kousne...
Autor Zasněný básník, 20.10.2017
Přečteno 471x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí