Hlas těla

Hlas těla

Anotace: ...

Touhám duše tělo naslouchá
co tělo žádá,drží srdce uvězněné
co mysl hledá,za tím půjde rozum
když tělo mluví
vše ostatní je bezcenné
Autor Headstar, 19.02.2007
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí