Ta láska, co k Tobě cítím

Ta láska, co k Tobě cítím

Anotace: ...

Sbírka: Přízraky setmění

Srdcem mi žal mnohokrát proplouval silným proudem

Duši mi bol mnohokrát zasáhl jako hrom

Srdce mi zahořelo láskou k Tobě,

celé ho zaplavilo samé štěstí


Ta láska, co k Tobě cítím,

strašně někdy moc bolí

Ta láska, co k Tobě cítím,

mě nikdy neopustí,

napořád už ve mně zůstane


Ta láska, co k Tobě cítím,

je ve mně pevně zakotvená

jako kotva ponořená v hlubokém moři


Ta láska, co k Tobě cítím,

bude ve mně navždy plát

a nikdy nikam už neodletí

Autor Misha, 23.10.2017
Přečteno 733x
Tipy 2
Poslední tipující: Ruda Štola, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska bere vše- zjistí-li, že je chtěná...

23.10.2017 06:26:29 | Anděl

děkuji, milá Anděli, a pokud je ta Láska pravá, tak hodně bolí...

23.10.2017 11:04:27 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí