Láskověk

Láskověk

Anotace: |_•_|

jsme tím čím jsme
hledíme si do očí
výprava beze slov
je nám hezky

všechno je nové
příchuť vanilková
říznutá skořicí
šumíme
společně pod hvězdami
beze zadních vrátek
zpřádáme
nový počátek

rveme se na cáry
láskou rozžvýkaní
a spásáni
Autor ricda, 23.10.2017
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí