Kapky

Kapky

Anotace: ...

Soumrak se snesl do duše,
jak motýl do květu moruše.

Sama pod sprchou tu stojím,
myslet na Tebe se bojím..

Proud vody smáčí moji kůži,
jak vlahý deštík bílou růži.

Zavirám oči, chvíli se zasním,
nechám se unést obrazem krásným..

Jak tiskl bys mé mokré tělo
zatímco by se touhou chvělo.

Touhou po dotecích něžných,
které se liší od těch běžných.

Sevři mé srdce ve své dlani,
netušíš, jakou moc máš nad ním..

Tiskni mě pevně, líbej mě lačně,
miluj mě temně na oltáři vášně!
Autor meg., 23.10.2017
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: KeepTheFlameBurning, JSJ, Frr, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jak jsou ty touhy podobné...

23.10.2017 21:19:26 | Šípková Růženka

;))

24.10.2017 19:30:57 | meg.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí