S jako Svět

S jako Svět

Anotace: ...a láska kterou tam žijeme

S

svět na kterém žijeme,
a láskou kterou hyneme,
přes veškeré štěstí,
které oceánem jest...

S

Studené barvičky,
leptané do skla,
viděli poutníci,
na cestě světla...

S

Symbol místo slůvek,
jako domov bez domu,
či papírek bez stromu,
nebo tužka bez grafitu...

Co podléhá slunečímu svitu...
Autor A.N.D.Y., 19.02.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

teda, píšeš mocky hezky, ne přímo, člověk se musí zamyslet a to se mi moc líbí

10.08.2007 19:43:00 | Sharon

ta druhá se mi líbí, jinak mne to moc neoslovilo

19.02.2007 10:48:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí