Příběh o nás dvou

Příběh o nás dvou

Anotace: ....

V mý hlavě se zrodil lásky plán,

už jsem nechtěla být sama

Den, kdy jsem Tě poprvé spatřila,

se mi vryl do paměti

Oba jsme byli cizími lidmi,

kteří se neznali a postupně se poznávali


Každý z nás se tehdy styděl,

studem nám naše líce zčervenaly

Mezi námi to od prvního okamžiku zajiskřilo,

jiskra mezi námi přeskočila


Láska k nám znenadání přiletěla,

Amor ji do našich srdcí vnesl

Láska mezi námi jako růže rozkvetla,

jen ji nenech uvadnout a nech ji dál kvést

Láska mezi námi nikdy nezhasne,

jen bude v našich srdcích dál hořet

I když je mezi námi bouřka,

vždycky se po ní vyjasnilo


Za ten rok jsme toho spoustu zažili

Mezi námi i těžké chvíle byli,

všechny jsme je společnými silami překonali


Teď, když si vzpomenu na to, jak moc Tě miluji

Budu si připomínat den, kdy jsme se poprvé uviděli

Teď už nejsem sama, najednou mám Tebe

Spadl jsi mi z nebe jako Anděl

Tohle není náhodou, tohle je příběh o nás dvou


Dnes už vím, že všechna má rozhodnutí byla správná

Nelituji dne, kdy jsem se s Tebou seznámila

Pro mě jsi jedna z nejdůležitějších osob v mém životě


Tohle není náhodou, tohle je příběh o nás dvou

 

Autor Misha, 26.10.2017
Přečteno 698x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

PŘEKRÁSNÉ.

02.11.2017 17:21:09 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

složila jsem ji k našemu prvnímu výročí, co jsme spolu:-)jsem na tuto báseň hrdá:-)

02.11.2017 17:25:31 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí