Návrat

Návrat

Anotace: ...

Miluji letní večery i noci,
kdy voní třezalka a heřmánek..
Miluji letní večery i noci,
kdy začínám svůj románek
s měsícem a rojem hvězd
a nočním teplým tmavým tichem.

Procházím cestou mezi poli,
pak lesní cestou,
žádný strach.
Je mi tak hezky,
až to bolí..

Když rozhlédnu se po okolí,
a ohlédnu se zpátky k městu,
kde všichni spí,
jen zatoulaný pes
zapěje ódu ve svém stesku.

Je krásná vonná letní noc,
teplým tichem jdu po tvém boku,
a přesto náhle zachvěji se trochu.
Na širém nebi měsíc jasný,
jen on ví, kde jsi celý ten čas byl.
Jen na chvíli se mohu zasnít..
Pak jsi mě něžně políbil.

Vložím dlaň do tvé,
je mi krásně!
chyběls mi, nebudu ti lhát,
na důkaz toho kousek básně..
Cítím to, vím, že mě máš rád.
Autor meg., 26.10.2017
Přečteno 386x
Tipy 4
Poslední tipující: grázlík, Janna, Anděl, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...miluju léto a letní noci,
kdy všude všechno krásně voní,
kdy štěstí v lidech je,
i když jdou trávou bosí.

26.10.2017 11:05:45 | Šípková Růženka

:))

26.10.2017 20:33:56 | meg.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí