Nebesa

Nebesa

Anotace: ...

Nebesa

Nebe hoří touhou po lásce
Andělé padají z ráje
S velkou chutí chci tě chytit
Podržet, přitisknout a neopustit

Jsi anděl z nebe spadnutý
S křídly od krve a a srdcem rozlámaným
Nadějí oplýváš i když nedůvěru v očích máš
Pojď blíž neboj se
Křídla ti opravím
A do nebe zpátky pošlu tě
Autor Marlene0621, 27.10.2017
Přečteno 377x
Tipy 1
Poslední tipující: Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

angel with the scabbed wings

27.10.2017 23:21:53 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí