Kráska

Kráska

Anotace: ???

Kráska

Jsi tak krásná
Já žasnu
Ani nevím
Zdali je to ve snu
Tvé štíhlé nohy
Nesou tě do dáli
Asi je už neuvidím
Ptám se zdali?
Vydám se za tvou krásou
Hledat tě budu
Po celém světě
To je mou spásou
Vidět tě znovu
Líbat tvá ústa
Říkat ti směle
Jak čistá je tvá duše
Já v těžké chvíli
Ve zlé předtuše
V obavách jsem
Kde jsi netuše
Až přijde ten čas
Chvíle dlouhá
Kdy uvidím tě zas
Mé srdce se zachvěje
Zahřeje nás slunce jas

Autor Beďa, 29.10.2017
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí