Anděl

Anděl

Anotace: Basnička pro mého andílka,který na mně kašle

Anděli,anděli nad Sluncem bdíš,
tvá křídla nesou Tě výš a výš.
Tvá křídla poháněna touhou jsou,
není místa,kam vyletět nemohou.

Když ráno zas vidím tvé jiskrné oči,
všechno se motá,všechno se točí.
Jakmile uhlídám rumněnec ve tváři,
všechno je krásnější, vše se hned vydaří.

Nevím co do téhle básně dál psát,
snad že Tě miluju a mám Tě rád.

Jen srdce mé si zlomil teď,
a nebyla to žula ani měď,
co tíží mě křehké svědomí,
jež nalézá se v bezvědomí.

Má touha plála k Tobě též,
a tys jen řekl,jdi a běž,
což zlomilo mně vej půl hned,
mé srdce zmrzlo,zbyl jen led.
Autor Heavenhill, 19.02.2007
Přečteno 450x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí