Duše

Duše

Anotace: Duše je to lze dát tomu druhému

Duše

 

Dej pryč tu clonu co braní nám
 bud chvíli milá a já ti něco dám
dám ti tisíce slov jež nechci ti říc
 nevím proč ale i tak ti jdou vstříc
 dám ti chvíli kdy naše pohledy se střetnou
 maličký okamžik a možná si i něco řeknou
 s tajemným nádechem si tise šeptají
milá slůvka co jiní hledají
proč mluvit je třeba, to chtěl jsem se ptát
 vždyť ta správná slova umí i pohled dát
 já dám ti pohledu kolik si budeš přát
 a možná ti prozradí jak moc tě mám rád
 s tisíců pohledů však nejde asi číst
 a tak můj miláčku obrátím list
 již pohledy nestačí a já ti chci psát
 na nebe červánky pro tebe třeba dát
 s bezbřehou láskou co v srdci mě pálí
se toužebně dívám tam někam do dáli
 v místa kde vím ze tiše o mě sníš
 tam někde skryta je tvá duše vždyť výš
 snad i v ni se tiše skrývá
 ta láska co se teď na mě dívá

Autor patras_kratas, 03.11.2017
Přečteno 532x
Tipy 1
Poslední tipující: lukassnajdr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí