Posílám

Posílám

Anotace: Jen takových pár řádků pro Elinku :-)))))

posílám ti pusinku,
po lehkém větříku,
posílám jí s láskou,
velikou a krásnou.

a až k tobě doletí,
a ty jí k sobě přilepíš,
tak si na mě vzpomeneš,
a srdíčko své mi daruješ.

2005-03-15 P.P.Hawkey
Autor Hawkey, 15.03.2005
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí