Oči plné tmy

Oči plné tmy

Anotace: Utvořte si vlastní názor

Mám oči plné tmy
od rána až do noci.
Tma plní moje sny.
Již mi není pomoci.

Pro mě slunce nesvítá
ani nezapadá.
Jen temnota mě uvítá
ta jenž neuvadá.

Mám srdce plné klamu
jež poblouznit mě má.
Již otevírá tlamu.
Konec jist se zdá.

Jak máme doufat v naději,
když city co snad máme
nás okamžitě zraději
a to nám srdce láme.

Nemám koho pohladit
a za ruku držet.
Život musím poladit
a hlasu se zdržet.

Snad zvolím Wertherův konec.

E
Autor Erien, potulný bard, 19.02.2007
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí