Otevřená

Otevřená

Anotace: Modlitba k vesmíru o sílu opustit staré a příjmout nové.

 

Přišel čas rozloučit se
Minulému životu sbohem dát
Přišel čas odejít z města minulého
Přišel čas dát šanci životu budoucímu
Nelpět na závislostech
Sbohem dát minulosti
Přišel čas na odchod se dát a otevřít svůj zrak k proudné cestě novotvarů
Přišel čas udělat "pápá" životu starému
Přišel čas odejít

 

Ať síla mě neopouští

Nabíjej mě prosím 



Jsem na cestě s pohledem ku předu
Loď v záď nevede
Už za mnou je houf lidí
Za zády ohlížím se
co dal mi ten čas
Jak mou bytost znovuzrodil a naučil
Však tento čas skončil

Už mi nemůže víc dát

může už jen brát


Ze zádi lodi přecházím kupředu
Rozevírám dlaně a rozpětí svých paži
Nasávám příchozí

Vlnobraní

Sbohem dávám starým záležitostem
Kapka po tváři stéká 
Už je poslední
Trápit se nehodlám

Svůj zrak vpřed
A krokem rozedírám budoucnost
Rozevírám bytí vědomí
Rozevírám dlaně nově příchozím

Prosím jen mě veď směrem správným
Prosím jen mi dej lásky a radosti
Prosím smiluj se nademnou
Prosím chci jít dál
Ne kouli na noze si sebou brát
Prosím už chci žít svobodou
Prosím ať příjde světlo do bytosti tvarované
Prosím zasloužím si být šťastná
Prosím chci žít
Ne umírat
Prosím vždyť život je přede mnou
Prosím už znovu umírat nehodlám

Děkuji Ti

Otevřeně
Vše
Přijímám

 

..

Tvé Světlo pozemské

Autor MiMiKa, 06.11.2017
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí