Podzim

Podzim

Anotace: ...

Poslední padající list
tiše šeptá.
Tahle roční doba všechny deptá.
Mám vůni tlejícího listí ráda,
barvy kolem tančí,
kam se hrabe Prada..

Vím, cos mi řekl loňské září..
"Rok je dlouha doba,
čas to všechno zmaří."
Je tady znova podzim
a já tě čekám každým dnem.
Ten voňavý čas..
Čas který pro sebe si ukradnem!
Autor meg., 08.11.2017
Přečteno 460x
Tipy 3
Poslední tipující: Fany, Anděl, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, něžné...

08.11.2017 20:32:48 | Anděl

Dekuji :)

08.11.2017 22:20:08 | meg.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí